Du är här

Huvudkontor

 

 

Daniel Nyberg

Daniel Nyberg

VD
Jag är socionom och har mångårig erfarenhet av arbete med personlig assistans inom både kommunal verksamhet och privata bolag. För mig är personlig assistans en demokratisk rättighet för att människor med funktionsvariation ska kunna leva så självständigt som möjligt och på egna villkor. Det är vårt uppdrag som assistansanordnare att ge dig en trygg assistans som alltid utgår från dina önskemål och behov. När du känner att du lever på dina egna villkor så har vi lyckats.

Ylva Jonsson

Ylva Jonsson

Ekonomichef
Att ha ordning på ekonomin i företaget skapar en stabil grund för en seriös verksamhet. Sedan 2009 har jag haft huvudansvaret för det på Olivia Personlig Assistans. Att balansera upp arbetet med siffror gör jag bäst ute i naturen med min hund.

Jan Bergström

Jan Bergström

Marknadschef
Utbildad sjukgymnast. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i många år. Under mina år i OPA har jag jobbat som assistent, uppdragsansvarig, enhetschef och kundombud. Fritiden tillbringar jag med familjen och våra hästar och hundar.

Niklas Enberg

Niklas Enberg

Systemansvarig
Niklas har arbetat länge med vård och omsorg. Han har på Olivia sedan 2008 och är lite av en expert på Aiai. Niklas är utbildad bagare och journalist.