Du är här

Kalender

21 nov

Funka för livet i Borås 21-22 november på Åhaga

Kom och hör mer om hur din personliga assistans skulle se ut om vi utförde den! Vi har lång erfarenhet, bred kompetens och moderna system för all dokumentation. Vi har ett rehabiliterande synsätt vilket innebär att vi stimulerar både kropp och själ i det dagliga livet.

Tidigare aktiviteter

23 maj

Hjultorget 2018 i Stockholm

I vår monter C:11 träffar du både Olivia Rehabilitering och Olivia Personlig Assistans som efter sammanslagningen 2017 är ett bolag. Tillsammans med Olivia rehabilitering kan vi numer erbjuda en unik kompetens för våra assistanskunder. Med ett rehabiliterande synsätt stimulerar vi både kropp och själ i det dagliga livet. Vi ger möjlighet till träning på vårt egna anpassade gym i Danderyd, möjlighet att ställa frågor till fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped och gyminstruktör.

11 apr

Funka för livet. Växjö tipshall 11-12 april

Olivia Personlig Assistans finns på plats på mässan Funka för livet i Växjö tipshall 11-12 april. Välkommen till vår monter för att höra hur vi levererar Sveriges bästa assistans!

28 Mar

Påskbuffé för Norrortskontoret

Välkommen att fira in påsken med oss på Norrortskontoret!

Dag: Onsdag 28 mars 2018

Tid: Kl 11.30-13-30

Plats: Skärgårdsgymnasiets restaurang, Näsvägen 15 i Åkersberga

Anmälan: senast den 19 mars till uppdragsansvarig

VÄLKOMMEN! önskar Soffy, Petra, Annica och Therese

27 Mar

Träffa oss på Erikslund 27 mars

Den 27 mars finns Olivia Personlig Assistans på plats i köpcentret Erikslund i Västerås. Kom förbi så får vi berätta mer om Personlig Assistans, Rehabilitering, Intensivträning och Ledsagning

14 feb

Race running och semmelfika

 

Välkomna till IFU arena i Uppsala på Race Running-träning och semmelfika mellan kl. 16.00 -18.00. Vi ses i stora hallen kl. 16.00 för träning för att sedan gå upp till caféet tillsammans och avnjuter en semla. Ingen anmäl krävs, men för mer information vänligen kontakta ida.hedqvist@olivia.se.  

13 feb

Semmelfika i Stockholm

 

Välkommen på semmelfika på Stockholmskontoret!

Tisdag den 13 februari är det fettisdagen. För att fira detta inbjuder nu Stockholmskontoret till traditionell semmelfika på Råsundavägen 100 i Solna. Anmälan görs senast 8 februari till uppdragsansvariga på Stockholmskontoret.

Vänliga hälsningar Ginno, Victoria, Sabrina och Soffy.

13 feb

Semmelfika i Västerås

 

Välkommen på semmelfika hos oss på kontoret i Mälardalen.

Tisdagen den 13 februari, kl 13:00-14:30.

Vasagatan 34, Västerås.

O.S.A senast den 8 februari till kontoret.

Välkomna :)

Vänliga hälsningar Pernilla och Maria