Du är här

Hjultorget 2018 i Stockholm

23 maj 2018

I vår monter C:11 träffar du både Olivia Rehabilitering och Olivia Personlig Assistans som efter sammanslagningen 2017 är ett bolag. Tillsammans med Olivia rehabilitering kan vi numer erbjuda en unik kompetens för våra assistanskunder. Med ett rehabiliterande synsätt stimulerar vi både kropp och själ i det dagliga livet. Vi ger möjlighet till träning på vårt egna anpassade gym i Danderyd, möjlighet att ställa frågor till fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped och gyminstruktör. Våra flexibla avtal och moderna system för schema och dokumentation tillsammans med erfarna uppdragsansvariga och två av Sveriges bästa assistans jurister gör att vi kan hitta lösningar som passar dina önskemål.

Olivia rehabilitering jobbar med neurologisk rehabilitering, lymfterapi och intensivträning i en stimulerande miljö med personal som har lång erfarenhet och bred kompetens inom sina respektive områden

Välkomna till vår monter C:11 på Kistamässan

Fler kalenderhändelser

21 nov

Funka för livet i Borås 21-22 november på Åhaga

Kom och hör mer om hur din personliga assistans skulle se ut om vi utförde den! Vi har lång erfarenhet, bred kompetens och moderna system för all dokumentation. Vi har ett rehabiliterande synsätt vilket innebär att vi stimulerar både kropp och själ i det dagliga livet.