Du är här

Lokalkontor Mälardalen

Vasagatan 34
722 15 Västerås
Tel: 021-475 40 50
Hitta hit

Pernilla Einarsen

Pernilla Einarsen

Enhetschef
Jag har arbetat som verksamhetschef/uppdragsansvarig  inom personlig assistans sedan 2008  men har mer än 20 års erfarenhet inom området LSS. Genom åren har jag genomgått fĺera utbildningar inom ledarskap,arbetsmiljö och arbetsrätt.Det viktigaste för mig är att människor med funktionsnedsättningar ska kunna ha ett så aktivt liv man själv vill och att man ska kunna delta i samhällslivet. Jag har varit verksam inom handikappidrotten och även suttit i styrelsen för VHIF, Västmanlands Handikappidrottsförbund, under en period.

Maria Nilsson

Maria Nilsson

Uppdragsansvarig
Maria är utbildad undersköterska med 10 års erfarenhet inom LSS. Har ett stort intresse för träning på fritiden vilket också speglas i sitt arbete. Gläds av människomöten och gör sitt yttersta för att kunderna ska kunna ha en trygg och stabil vardag. 

Jan Bergström

Jan Bergström

Marknadschef
Utbildad sjukgymnast. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i många år. Under mina år i OPA har jag jobbat som assistent, uppdragsansvarig, enhetschef och kundombud. Fritiden tillbringar jag med familjen och våra hästar och hundar.