Du är här

Lokalkontor Uppsala

Märstagatan 4
753 23 Uppsala
Tel: 018-472 80 00
Jour: 070-279 80 02
Hitta hit

Camilla Bengtsdotter

Camilla Bengtsdotter

Enhetschef
Camilla har varit anställd på Olivia sedan 2012. Är Leg. sjuksköterska och har lång erfarenhet inom vård och omsorg.  Bor på landet och i familjen finns det även hästar och katter. Ledig tid tillbringar Camilla gärna med familjen, tycker om att påta i trädgården och har ett stort intresse för inredning. 

Anna Svensson

Anna Svensson

Uppdragsansvarig

Anna är utbildad undersköterska i botten. Har haft olika roller inom LSS i snart 20 år. Bor lantligt med katter och höns. Gillar matlagning, resor, träning och rockkonserter

Jan Bergström

Jan Bergström

Marknadschef
Utbildad sjukgymnast. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i många år. Under mina år i OPA har jag jobbat som assistent, uppdragsansvarig, enhetschef och kundombud. Fritiden tillbringar jag med familjen och våra hästar och hundar.

Ida Hedqvist

Ida Hedqvist

Tjänstledig

Ida kommer från en bakgrund i Kris och Konflikthantering. Hon har en mångsidig erfarenhet inom personlig assistans, både som assistent och inom arbetsledning. På fritiden läser Ida gärna en bra bok, umgås med familjen eller reser. Är intresserad av matlagning, träning och mänskliga rättigheter.