Du är här

Kundombud och jurister

Om du vill bli kund hos oss på Olivia Personlig Assistans då är det oss du ska kontakta för mer info.

Vi som kundombud arbetar med att informera dig som är intresserad av att veta mer om Olivia. Vi kommer gärna och träffar dig för att höra hur du vill att din assistans ska fungera och vi informerar om hur det fungerar hos oss på Olivia.

Om du behöver hjälp med att ansöka om personlig assistans eller behöver annan juridisk rådgivning som rör din assistans så hjälper våra jurister dig. Hör gärna av dig till oss! 

Läs mer om Kundombud

Jan Bergström

Jan Bergström

Kundombud
Utbildad sjukgymnast. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i många år. Under mina år i OPA har jag jobbat som assistent, uppdragsansvarig, enhetschef och kundombud. Fritiden tillbringar jag med familjen och våra hästar och hundar.

Britt-Inger Perera

Britt-Inger Perera

Jurist
Britt-Inger har lång erfarenhet av arbete med assistansfrågor och har arbetat med juridiska frågor avseende personlig assistans allt sedan 2003. Hon har ett starkt engagemang i mänskliga rättighetsfrågor och har i många år arbetat för Independent Living- rörelsen. Alla människors lika värde är således en ledstjärna för henne i arbetet för rätten till assistans.   

Anna Woxblom

Anna Woxblom

Jurist
Jag har arbetat som jurist på Olivia Personlig Assistans sedan hösten 2015. Tidigare arbetade jag på Försäkringskassan med assistansersättning. Jag bor i Uppsala och har fyra barn. På fritiden umgås jag med familjen och tränar en del. Jag är också intresserad av att baka och att laga god mat.